Известие
Collapse
No announcement yet.
Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lamborghini miura sv Покажи съобщениеЧувал съм, че от 159 насам Алфа рязко са повишили качеството и едва ли не само японците са вече пред нас? Вярно и е колеги?
Аз лично имам някой забележки към моята Жулиета но всичките до една са преодолими!
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:35 ----------
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи карал ли си ????
Alfa Romeo - 159 1.75 TBi:
0 - 100 km/h
Времето в секунди, необходимо на автомобила да ускори от 0 до 100 километра в час. - 7.70:
Alfa Romeo Gulietta 1.4 MultiAir:
0 - 100 km/h
Времето в секунди, необходимо на автомобила да ускори от 0 до 100 километра в час. - 7.80:
Alfa Romeo Gulietta 1.4 MultiAir с TCT трансмисия:
0 - 100 km/h
Времето в секунди, необходимо на автомобила да ускори от 0 до 100 километра в час. - 7.70:Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от CoF Покажи съобщениеHACCP какви са забележките към твоята?
Иначе, наистина колата привлича внимание (надявам се в положителна насока). Вече свикнах доста често да ме заглеждат.
2. От дясно на волана (м/у конзолата на волана и таблото) има цепка (което е нормално) през която се вижда как са завършили кожата когато са я лепили все едно е рязана със зъби.
3. Понякога копчето за пауза на волана (рядко но се случва) иска по силно натискане.
4. Падна ми топката на скоростният лост (за което бях предупреден от Милано моторс че е възможно да стане защото имало проблемна партида) смениха ми я гаранционно.
5. На фаровете там където светят ледовете се появиха някакви страни линии в самата пластмаса (бледи но се забелязват от близо). Загледах се обаче и видях че много автомобили страдат от този проблем.
Ами май за това се сещам в момента.Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Благодаря! Ясно... Изобщо не съм забелязала тези неща при моята, но после ще ида да я огледам. То това ми се струват наистина дребни забележки. Това да са ни проблемитеЩо се отнася до топката на скоростния лост, не си спомням да са ме предупреждавали, че е възможно да падне, но ще си имам едно на ум и да не се притеснявам ако се случи
То ако е било проблемна партида е възможно да е отстранен дефект и за това хората да не са ме предупредили.
При мен единственото оплакване (ако мога така да го нарека) е проскърцването на спирачките, но се случва рядко и само, когато е много студено. Както вече писах, то това се оказа, че е характерно за доста нови коли (пък и повечето стари), включително и за доста по-скъпи марки, за това не се оплаквам.Giulietta 1.4 TB 170
Comment
-
Колеги, аз съм пред голяма дилема....
Имам възможност до си купя Джулиета 1.4 Multiair 170 к.с. на две години с още една година гаранция на много прилична цена. От друга страна ми предлагат и съм много навит на 159 ti 2.4 jtd 210 к.с 08.2007 година , разбира се по-евтино. Вече два дни немога да реша кое искам повече, чак се будя нощем и чета из нета, alfaowner го прерових целия и там не ми помогнаха много. Явно и други са били предподобен избор, но мненията за едната или другата са горе долу по равно.
От една страна ТИ-то си е уникално, но от друга с 19 малко непрактично, тежка е и износва гумите лесно, по-голяма е, но е по-стара с 3 години и малко. Разходът в градски условия може и да надмине този на Джулито, километрите и са с 140 хил. повече, ще трябва и разходи за обслужване, премахване на ДПФ, чип и т.н.
Нарочно пиша тук, а не в 159 защото там знам какво ще е мнението.Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщениеКолеги, аз съм пред голяма дилема....
Имам възможност до си купя Джулиета 1.4 Multiair 170 к.с. на две години с още една година гаранция на много прилична цена. От друга страна ми предлагат и съм много навит на 159 ti 2.4 jtd 210 к.с 08.2007 година , разбира се по-евтино. Вече два дни немога да реша кое искам повече, чак се будя нощем и чета из нета, alfaowner го прерових целия и там не ми помогнаха много. Явно и други са били предподобен избор, но мненията за едната или другата са горе долу по равно.
От една страна ТИ-то си е уникално, но от друга с 19 малко непрактично, тежка е и износва гумите лесно, по-голяма е, но е по-стара с 3 години и малко. Разходът в градски условия може и да надмине този на Джулито, километрите и са с 140 хил. повече, ще трябва и разходи за обслужване, премахване на ДПФ, чип и т.н.
Нарочно пиша тук, а не в 159 защото там знам какво ще е мнението.Не каза каква е цената на едната и другата?! Това си е важно. В случай, че това няма значение, аз бих си взел Жулиетата
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Тук вече ти трябва сам да си решиш кое ти е на сърцето. Лично аз мисля че 159 е по-истинската алфа.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
разликата в цената е около 7000 лв в полза на ТИ-тоAlfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Забравих да вметна, че миналата година 2 дни карах Giulietta QV и наистина ми хареса, но седалките ми се сториха нетипични за усещането ми за Алфа, пробвах преди това и ГТ 3.2 ГТА, маршрут от Пловдив до Пампорово (супер седалки и никакъв обзор, ама и без това няма кой да те притеснява отзад), еми 159 2.4 ми се стори много мудна в ниските, което е нетипично за дизел. Моите алфи са били дизел и всичките вървяха изключително в ниските...на път със завои не отстъпват на доста силни бензинови коли.....Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8
Comment
-
Първоначално публикувано от gorang Покажи съобщениеЗабравих да вметна, че миналата година 2 дни карах Giulietta QV и наистина ми хареса, но седалките ми се сториха нетипични за усещането ми за Алфа, пробвах преди това и ГТ 3.2 ГТА, маршрут от Пловдив до Пампорово (супер седалки и никакъв обзор, ама и без това няма кой да те притеснява отзад), еми 159 2.4 ми се стори много мудна в ниските, което е нетипично за дизел. Моите алфи са били дизел и всичките вървяха изключително в ниските...на път със завои не отстъпват на доста силни бензинови коли.....плюс това при 210 коньовата този проблем почти го няма
П.С.Аз като собственик на 159 повече от 3 години, ще ти кажа че е страхотен автомобил,но аз лично бих взел по-новото,естествено ако парите не са факторFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Никога никога никога не бих избрал Браво с емблема на Алфа пред 159-ката.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНикога никога никога не бих избрал Браво с емблема на Алфа пред 159-ката.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНикога никога никога не бих избрал Браво с емблема на Алфа пред 159-ката.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment